lauantai 18. kesäkuuta 2011

postia maailmojen välistä

Olo on kuin maailmankansalaisella. Tässä istun lentokentällä jo kolmatta tuntia, haistelen niin sanotusti kansainvälistä tunnelmaa. Meidän lento on ainakin neljä tuntia myöhässä eikä lähtöportista ei ole tietoakaan, emme voi muodostaa odotusleiriä muualle kuin kahvilaan - voi käydä kalliiksi.

Ilmasto täällä on vähän viileä, kosteannihkeä, eikä aurinkoakaan näy.

3 kommenttia:

Katinka kirjoitti...

Taidat olla aika elokuvatunnelmissa. Valitettavaa tuo maailmojen väliin jääminen. Näyttää siltä, että odotus jatkuu edelleen. Typerää. Toivottavasti turkoosi meri odottaa horisontissa.

Anonyymi kirjoitti...

Nään sinut sielunsilmin läppäri auki jossain bisnesmiesten etäisen tyylikkäässä odotustilassa liian tehokkaan tuuletuksen alla mutta parfyymin huumaavassa lemussa, coolin ikävystyneenä. Välillä poikkeat hakemaan lattea kahvilasta, jossa on hunnutettuja musliminaisia, arabiliikemiehiä, ruskettuneita amerikkalaisia ja tyylikkäitä ranskalaisia sekä eksoottisten kielien tasainen sorina. Oooh. Mikä kliseiden päihdyttävä mekea koktail! Enjoy your travels!

bara elina kirjoitti...

Voi kunpa se olisikin ollut tuollaista tyylikästä ja viehättävää. Todellisuudessa se oli tosi tylsää ja lento oli myöhässä jotain 20 tuntia.

Latet oli haaveissa vaan, ei riitä varallisuuteni täysipainoiseen lentokenttäelämään - laten hinta olisi ollut varmaan 8e kuppi..

Lentokoneruoka ei ole kyllä ikinä maistunut niin hyvältä kuin tuon odotuksen jälkeen!