maanantai 24. tammikuuta 2011

lunta

Koko päivän on satanut lakkaamatta lunta. "Tältä varmaan tuntuu Helsingissä", minä ajattelen. Vaikka eihän se tietenkään tunnu, koska tiet on aina aurattu siihen mennessä kun viitsin mennä ulos, enkä koskaan pääse kahlaamaan polviani myöten lumessa keskellä kaupunkia.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jaa´a. täällä ei oo satanu lunta, eijei. mä yritän miettiä niitä ehdotuksii paremmasta. mutku emmä hei silleen voi sun makua kokonaan lähtä uudistaa vai mitähä. Sä oon pienien tarinoiden tyttö ja mä pateettinen ja melodramaattinen. pätee elokuviin ja musaan boodeok.

Anonyymi kirjoitti...

lukuohje: vaihda n merkin tilalle t.

bara elina kirjoitti...

En kai mitään uudistusta itse kaipaakaan, mutta mielelläni avaan ovia uusiin suuntiin. Joten ehottele pois.

Katinka kirjoitti...

Juu, siltä tuntuu Helsingissä ja lähiympäristössä. Tänään sataa taas lisää lunta, joten niille kahdelle aura-autolle riittää työtä muutamaksi viikoksi. On tämä niin mukavaa... Mulle riittäis nyt tämä lumi, pysyis vain maassa ja olis -10c ja aurinkoa, kiitos.

bara elina kirjoitti...

Hah ha, luin aamulla lehdestä, että täältä on oikein lähdetty näyttämään etelään miten näitä lumihommia hoidetaan!

Täällä on nyt aurinko, lumi ja ehkä -15c. Tosi hyvä talvikeli, kunhan viitsisi lähteä vielä ulos!

Anonyymi kirjoitti...

nyt soi gang of four. Solid Gold and Another day another dollar.

pitääkö joku ihminen omista ystävistään? minä en ainakaan pidä. tai no ehkä välillä, pakko myöntää. mutta ei ystäviä voi valita ne vaan ilmestyy vierelle ja siinä sitä ollaan. sen takia kuuntelen nyt gangof4ia.

mihin maahan suomalaiset lähti kouluttaa lumenkolaajia? varmasti lähti jonnekin. liitty lentokenttiin ehkä. musta vois tulla lumikonsultti. konsultit on rikkaita kaikki, vaikka jarilla meneekin nyt vähän huonosti ja se joutuu etsii lahjojaan asiakastyöstä:( voimia jari S.!

bara elina kirjoitti...

Etelähän voi olla vaikka Kolarissa, riippuu ihan katsantokannasta!

Vaikka tietyllä tapaa olen samaa mieltä siitä, ettei ystäviä valita, on minusta kuitenkin äärettömän surullista se, jos niistä ei sitten edes pidä. Että pakkoko sitä on sitten jäädä siihen, epämiellyttävään tilaan.