keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

musavinkki

Sopii soitettavaksi kevätaurinkoon ja/tai kotibailuissa kun pitäisi lähteä, mutta "kuunnellaan nyt vielä yks kappale". Video melko yhdentekevä, mutta ei sitä tarvitse katsoa, voi kuunnella taustalla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vierailusta uutuudenkankeassa blogissani Elina. Heti tuli sellainen mieleen, että meillä pitäisi olla yhteinen lukupäiväkirja-blogi. Hauska idea, mutta taitaa olla tarpeeksi vaivalloista päivittää yhtä säännöllisesti!

Anonyymi kirjoitti...

sitäpaitsi graafisen ilmeen kanssa voisi tulla aikamoinen hämmennys, jos oltaisiin yhdessä puikoissa :D

bara elina kirjoitti...

Hauskaa, että kirjoitit lukupäiväkirjasta. Koska oikeasti olin kirjoittamassa tänne tänään yhdestä kirjasta, mutten enää oikein muista mitä. Hahmottelin töissä mielessäni jonkun tosi hyvän sanottavan, mutta se sitten meni ohi. Sain kuitenkin töistä yhden poistoihin menemässä olleen kirjan, johon en olisi muutoin varmaan ikänä tarttunut.

Voisin ihan hyvin kirjoittaa kyllä lukupäiväkirja-blogia kanssasi! Tosin tunnen jo valmiiksi sellaista epämääräistä alemmuutta, kun en kuitenkaan jaksaisia analyseerata kuten sinä. Ja eihän sen tarvitse olla mitenkään säännöllinen, en enää ehdi / viitsi lukea niin kuin esim. vuosi sitten. Harmittaa.

Nyt leikkaan vähän hiuksiani.