tiistai 1. maaliskuuta 2011

kuva

Ajattelin, että olisi ehkä hauskaa olla vähän visuaalisempi näin internetissä. Joten tässä kuva, jonka otin eilen kun tämä kevättalven valo oli sellainen, joka huijaa hetkeksi luulemaan, että on jo kesäilta. Ei se tuossa kuvassa tietenkään juuri oikealla tavalla näy, seepia on haasteellinen ja minä vain räpsäyttelijä.

Mutta valoa siinä ainakin on! Ja ne pitsiverhot!

(en ole varma näkyykö kuva, vai olenko säätänyt sen liian privaatille. joten kertokaa joku)
valo


Lisäksi olen todennut viime päivinä: Ei kahvinjuojasta teenjuojaa tule. Vaikka yrittäisi. Vaikka toivoisi sellainen olevansa. Enintään sekakäyttäjä.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva uus style täällä. värimaailma: balleriina imeskelee salaa isoäidin kermakarkkia. profiilikuva: hieman helsinkiskuul. jeh, cool.

toivottavasti ei haittaa, että mulle on tullut tavaksi käydä visiitillä aina välillä, kun haluan hengähtää nuilta internetin informaatiotulvilta. Kuvat on kivoja joo, niitä lisää.

oonko mä muuten sun ainut lukija vai? ketkä tätä lukee?

(jos tä tuli jo kerran, niin sori. en oo varma. kone sekosi tai netti)

Katinka kirjoitti...

Mutta teenjuoja voi palata vuosia kestäneestä kahvien viettelyksestä takaisin teenjuojaksi. Olen todistanut sen. Ja sain vihdoin oman vedenkeittimen! Se on ihan parasta tällä hetkellä. Ja aurinko.

bara elina kirjoitti...

Ekaksikin että jes, värit näkyy sitten niin kuin tarkoitettu. Teen vielä jotain kunhan saan uuden innostuksen. Ja balettitunnin jälkeen balleriinamielikuva kuulostaa juuri oikealta! Siihen pyrin myös profiilikuvallani, joka on kyllä otettu jo kaksi vuotta sitten. Silloin en ollut vielä balleriina.

Ja saa täällä käydä, ja ihan kiva että joku kommentoikin! Tiedän itse ehkä 5 lukijaa, tai 6. Mutta en niin montaa kommentoijaa. En ole asentanut seurantaelementtejä, joten voihan niitä lukijoita toki olla vaikka miljoona. Todennäköisesti onkin.

K, en ymmärrä miten olet voinut elää ilman vedenkeitintä. Minulla on ollut sellainen aikuiselämän aina, tosin alunperin ehkä ensisijaisesti nuudelinkeittoon hankittuna.

Täällä oli äärimmäisen väritön päivä tänään. Olen ollut vetelä.

Anonyymi kirjoitti...

seurantaelementtejä? mitä ne on? jos katsot kohdan "tilastot" niin sieltä selviää kuinka monta kertaa sivua on katsottu päivässä. onko vielä olemassa joku "ainoan lukijan jäljitys" -palvelu? josta saa henkilötiedot ja suoraa videokuvaa lukijan läppärissä olevan kameran kautta.

bara elina kirjoitti...

GPS-paikannusta lähinnä tarkoitin.

Tiedän kyllä tuon tilasto-osion, mutta useimmiten siellä lukee vain "Tilastoja ei vielä ole, tarkista myöhemmin uudelleen.", joten en ole erityisemmin jaksanut innostua. Muutenkin, niin kauan kuin en aio tehdä bisnestä näillä hommilla, en ole kokenut mitenkään äärimmäisen mielenkiintoiseksi tuollaisia tietoja.

Tämä on vähän kuin käänteinen Idols-koe-esiintyminen: helpompi esiintyä pienelle kuin isolle määrälle ihmisiä. Siksi en oikeastaan haluakaan tietää kuin mutu-määriä.

Anonyymi kirjoitti...

outoa. minulla kyllä näkyy tilastoissa jok´ikinen kävijä. vaikka olisi vain yksi per päivä. ja en tajuu mitään tuosta gps jutusta.

bara elina kirjoitti...

GPS oli vitsi. Mutta on asennettavissa vähän vastaavaa kuin ne valmiit tilasto-asiat, niistä tulisi yksityiskohtaisempaa tietoa.

R kirjoitti...

hyvin näkyy kuva