perjantai 11. marraskuuta 2011

111111

Edelliseen viitaten, ostin sittenkin uuden kirjan. Mutta se oli onnellinen sattuma.

Olin jo lähes päättänyt lukea Monika Fagerholmin Ihanat naiset rannalla, koska se on hyllyssä. Olen kyllä lukenut sen ennenkin, mutta en muista sitä enää tarkasti, ja kaipasin sellaista monikafagerholmilaista maailmaa. Oikeasti lukutoiveeni oli Amerikkalaista tyttöä jatkava Säihkenäyttämö, jota olen vähän selaillut aina töissä, mutta kieltänyt vielä itseltäni sen ostamisen.
No mutta! Kirpputorilla tuo Säihkenäyttämö olikin yhtä äkkiä ihan siinä vain edessäni kolmen euron hintaan. No ostin. Nyt pitäisi kovasti koettaa lukea, koska kirja vaatii keskittymistä, enkä usko että minulla on enää paljon keskittymisaikaa.

Ja ajasta tuli mieleeni: vähän olen pettynyt siitä, että ensimmäinen perilliseni ei halunnut syntymäpäiväkseen 11.11.11. Onhan tässä toki vielä päivää jäljellä, mutta käsittääkseni ensikertalaisena on turha toivoa kovinkaan nopeata toimintaa - eteenkään kun saapumismerkkejä ei ole juurikaan tullut.

Plussana saapumattomuudesta voi kuitenkin nähdä sen, että pääsen tänään (ja ehkä sitten huomennakin) seminaareihin ja saan taas 5 opintopistettä! Ehkä pääsen Reginaankin.

4 kommenttia:

Katinka kirjoitti...

Kiva, kirjoitin pitkän kommentin ja se katosi.

Sitä tulin kertomaan, että arvasin sun postauksen otsikon etukäteen, mutta olin hieman pettynyt, kun sitä ei ollut lähetetty maailmaan klo 11.11. :)

Luulen, että perillisesi haluaa poiketa massasta eikä siksi valinnut tätä päivää syntymäpäiväkseen. Saksalaisen rtl-kanavan viihdeuutisissa kerrottiin, että ihmiset ovat jopa maksaneet (!!!), että saavat sektion tälle maagiselle (?) päivämäärälle. Kyllä ei tulisi mieleenkään maksaa syntymäpäivästä. Luonto hoitakoon, jos se vain on mahdollista.

Toivottavasti pääset Reginaan, se olis kilttiä täditettävältä.

ps. Huomasitko kirjallisen viitteen?

bara elina kirjoitti...

No vähän unohdin tuon päivämäärän, huomasin ehkä 12 jälkeen, että ai joo, tänään on kellokin ollut 11.11.

Ja joo, ehkä ihan hyvä että saa oman päivän, eikä mitään massahuuma 111111stä. Tuo sektio-homma on kyllä jo ihan sairautta, muuta en osaa sanoa.

Ja kyllä ei tarvitse tänne tulla millään kirjaviittauksilla pätemään. Kyllä on kirjoja osattu lukea ilman yliopistoarvosanojakin ja hyvin on pärjätty! Kuunnelmia voisin kyllä kuunnella radiosta jos muistaisin, 10 vaille 2 tuli juuri ennen työvuoron alkua ennen yksi sellainen jota kyllä ei varmaan tarvise mainita kun kaikki sen tietää jo.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kun mainitsit, niin voisin lukea ehkä seuraavan seuraavaksi fagerholmin amerikkalaisen tytön. Sain sen joululahjaksi, ja kohta on taas joulu ja uudet kovat paketit. Mitä pidit siitä?

Jännä kun ei yhtään voi tietää onko tulokas parkumaakari vai helppo nakki! Siitähän se arki kai sit riippuu aika pitkälle. (Toivon itse, että parkumaakarit ei synnytä toisia parkumaakareita.)

bara elina kirjoitti...

Kyllä minä tykkäsin siitä Amerikkalaisesta tytöstä. Luin sen toissa kesänä, makasin aina töiden jälkeen tuolla puistossa ja hankin ehkä elämäni ensimmäistä kertaa tarkoituksellisesti rusketusta. Kirja hajosi sitä mukaa kun luin, ilmeisesti kuivat liimaukset.

Ja joo, itse toivon, että lunkityypit synnyttää lunkityyppejä. Mutta syntyis nyt jo ees joku!!