tiistai 22. marraskuuta 2011

vauva

Elämä on ollut pian viikon aika toista kuin ennen. En voi vielä väittää, että "kaikki on muuttunut", niin kuin useat minua ohjeistivat uuteen elämänvaiheeseen, mutta jotenkin erilaista on.

Meillä on tosi mukava pieni tyttö, ja tänään illalla juhlitaan jo yhden viikon kestänyttä elämää! Ostin eilen vauvakirjan, jotta voin alkaa täyttämään sitä, nyt kun vielä muistan syntymän elävästi.

Olen ollut aikeissa kirjoittaa useasti myös tänne, sillä ajatuksia, joita olisin halunnut ehkä muistaa myöhemminkin uudesta maailmastani on ollut paljon. Useimmiten koneelle tuleminen on kuitenkin viimeinen vaihtoehto mikä mieleen tulee, vaikka aikaa nyt olisikin. Tietokoneen sijaan tulee tuijoteltua ennemmin pientä nukkuvaa vauvaa, siinäkin kuluu aika hämmästyttävän nopeasti!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huippua että maltoit kirjoittaa tämän pienen postauksen, vaikka uskonkin että vauvan katselu on paljon kivempaa. Mukava pieni tyttö kuulostaa oikein hyvältä! Pikku blondi. Hauskaa, että viikon ikäinen ihminenkin voi osottautua mukavaksi <3 Vaahtosammutintakin pienempi.

R kirjoitti...

Uudet ihmiset ovat jännittäviä. Nähkäämme pian.

bara elina kirjoitti...

Tervetuloa tuijottelemaan!