tiistai 10. tammikuuta 2012

kiitävi aika

Aika kiitää, vaikka päivät ovat välillä pitkiä. Sunnuntaina meidän nappula (tuosta sanasta tuli nyt mieleen yksi anonyymi kommentoija ja ala-asteaika) täyttää jo 2 kk.

Yhteinen lempiohjelmamme on yhä Sopranos ja toinen lempiohjelma on normaalipesu 60 asteessa. Vaikka se kestääkin pitkään.

Joka päivä minä hämmästelen, kuinka nopeasti tuollaiset pienet kasvaa. Ja lähes joka päivä minä mietin, että ajatteleeko omatkin vanhemmat näin itsestäni, jos nyt ei enää päivittäin, niin toisinaan. Varmaankin. Kuulostaa tosi diipiltä shitiltä niin kuin jossain ehkä sanotaan, mutta ehkä vähän (aika paljon) ymmärrys omia vanhempia kohtaan lisääntyy näin itsekin vanhempana.

Niin, ja tänään oli sitten ensimmäinen oikea talvipäivä. -10c JA lunta. Eilenkin oli hyvä, -6c, mutta kyllä -10c vie voiton. Onhan tätä jo odotettukin. Ulkona liikkumiseni tosin muuttuu hyvin rajoitetuksi, jos tästä vielä kylmenee. Mutta olispahan talvi.

3 kommenttia:

R kirjoitti...

Hyviä ohjelmia! Vitsi, kuvittelen mielessäni sinut ja etenkin beben ilmeen, kun koneessa on 60 astetta :D

bara elina kirjoitti...

Harmi, ettei meillä ole sellaista ikkunallista pyykkäriä.

Anonyymi kirjoitti...

Minä katsoin pari päivää sitten Extras komediasarjan kaikki jaksot putkeen, vaikka olen hyvin laiska TV-sarjojen katsoja. Hyvin viihdyttävää.