tiistai 31. tammikuuta 2012

vaatteista

Kun ostaa polyesteriä, saa polyesteriä. Vaikka tiedän paremmin, tällaisen ostoksen tein. Näytti kyllä hyvältä, mutta varmaankin voisin pitää jonkinlaista radiolähetintä päällä uuden mekkoni tuottamalla sähköllä.

Annan materiaalihairahduksen kuitenkin anteeksi itselleni, sillä kuten sanottua, mekko näyttää hyvältä. Onnistuin valitsemaan internetkaupasta sopivan koon, vaikka olen syvässä epätietoisuudessa nykyisestä koostani (tosin mekko on vähän tiukka rinnoista, minulla ei ole ennen ollut mainittavia rintoja, joten olen tästä kierosti iloinenkin). Mekko on tarkoitettu päälleni eräisiin häihin, joten nyt vaateongelmani sen suhteen poistui. Mekko on ORANSSI. Se on kauniimpi päällä kuin hengarissa.

Kaiken kruunuksi minulla ei ole kuvaa mekosta. Tietenkään. Se on jo loppu sieltä nettikaupasta, eikä kyllä tullut mieleenikään ottaa siitä kuvaa ennen kuin nyt. En selkeästikään ole muotibloggaaja-ainesta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos mekko on kaunis ja kireä rinnoista, kukaan ei huomaa että rätiset ja säriset ja hiuksesi leijailevat ilmassa.

bara elina kirjoitti...

Kiitos, että toit tämän näkökannan esille. Harkitsen lisäksi punaista huulipunaa, jotta kellertävät hampaani vievät viimeisenkin huomion rätinästä.