torstai 6. syyskuuta 2012

uusi arki

Ensin ajattelin, että ei tästä kyllä nyt tule mitään, lopetan koko koulun, tämä oli huono ajatus, menen töihin vain. Tai kotiin!
Sitten nukuin yön yli, ja kas, asiat alkoivat asettua paikoilleen.

Nyt muutaman luennon jälkeen alkaakin sitten tuntua siltä, että kyllä tämä on juuri se mitä pitikin nyt tehdä. Työtkin alkoi ihan oikealla jalalla heräten, jos niin voi vaikka nyt sanoa.

Ja mikä parasta, päiväkotilaisen uusi arki on myös alkanut hyvin. Hän sopeutuu muutoksin äitiään paremmin (ainakin vielä).

4 kommenttia:

Katinka kirjoitti...

Vihdoinkin jotain kuulumisia!

Onneksi nukuit yön yli, koska se, tai useamman yön yli nukkuminen, auttaa aina! Ihmeesti ne palaset loksahtelee kohdilleen ja uudenlainen arki alkaa tuntua juuri siltä oikealta. :) Tällä viikolla olen ehtinyt pestä jopa pyykkiä keskellä viikkoa, mitä pidän jo melkoisena saavutuksena kaiken aikataulujen sommittelun keskellä.

Hyvä, että tarhalainen ja opiskeleva ja työssä käyvä äiti sopeutuvat hyvin tai ainakin vähitellen. :)

Maria kirjoitti...

Niinpä, yön yli nukkuminen -amen to that! Ja asioilla on tapana järjestyä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa. Milenkiinnolla seuraan, miten selviät uusista (mukavista) haasteista. Ihmiskoe. No ei vais. Oot supernainen. Oon varmaan pe ja la siellä. Jos supernainen ja pallero tai vaan supernainen tai vaikka koko kolmikko haluaa nähdä, niin oon luuri kämmenellä.

bara elina kirjoitti...

Uskaltaisin suorastaan sanoa, että elämä voittaa! Aikamoista aikataulupelaamista tämä on - hankin ehdottomasti isomman kalenterin ensi vuodeksi - mutta kyllä tästä selvitään, kovasti alkaa nyt näyttää siltä!

Eikä yhtään harmita, että tililläni on tavoiteaikataulullisesti jo yksi vuosi tehtynä,.