perjantai 28. syyskuuta 2012

päivät

Kummallista miten entisistä itsestäänselvyyksistä tuleekin vaivalloisia suoritteita. Esimerkiksi kestovaippahommat ja kokkailut, ei oikein muka enää ehdi. Kaikkea muuta kyllä ehtii. Mutta ehkä se on sellainen syy-seuraus-homma.
Kun on kotona enää vain illat, on mukava käyttää ne illat sitten johonkin muuhun kuin vaippojen täyttämiseen, vaikka se sujuisi ihan yhtä sukkelasti kuin ennenkin siinä Salkkarietten seurassa.

Päiväni tuntuvat oikeastaan nykyisin varsin ehtiviltä, tunnit riittävät esimerkiksi luentoihin, töihin ja tenttiinlukuun sekä kotielämään useimmiten vallan mainosti. Ennen kerkesin käydä päivän aikana ehkä kaupassa, ja sekin oli juuri ehkä.

Vähän ihme juttuja, mutta meneehän se elämä eteenpäin näinkin.



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En ole plärännyt tätä blogia taaksepäin, mutta mutta...

Hienosti tämä blogi "pienillä reunahuomiollaan" on taltioinut aika huikeen muutoksen.

Ennen oli niitä "vielä puoli tuntia, ja sitten aijon keittää kahvit. ulkona sataa lunta" -tyyppisiä (ihania) postauksia ja nyt...

nyt on sit ohjelmaa kolmen elämän edestä. Asiat voi näköjään muuttua.

Ja sulla ne muuttui nurinkurisesti kun tulit äidiksi. Elämänpiiri ei ole kutistunut vaan laajentunut.

Just hyvä :)

ps. Puhuin entiselle ala-asteen luokkakaverillemme baarissa. S.A. joka oli ennen yhdessä S:n kanssa. (Ehkä tämän blogin lukijoita?)

Unknown kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
bara elina kirjoitti...

Ajatukseni ei enää ehdi harhailemaan kuten ennen. Harmittelen sitä välillä, mutta aika piristävää olla välillä tiivistoimintainen ja jättää joutavien (?) miettiminen vähemmälle.
Nyt siis vain tiukkaa asiaa!

Poistin pyytämäsi viestin, ja aiemman loppuun vielä kommentiksi, että en ole ainakaan kertonut tästä salamaailmastani kovinkaan monille, joten ei ainakaan ilmoittautuneena lukijana!