perjantai 29. huhtikuuta 2011

häät

Kyllä täytyy sanoa, että ei vedä William ja Kate vertoja Victorialle ja Danielille. Yritin antaa mahdollisuuden, mutta näissä häissä on nyt ihan liian vähän kruunuja.

Missä kuninkaalliset, siellä kruunut, niin ajattelisin. Mutta ei näköjään britit. Hienoja hattuja kyllä näkyy, se täytyy sanoa! En silti ole vielä selvittänyt sitä ajatuskulkua, joka saisi minut kuninkaallisena valitsemaan ennemmin hassutteluhatun kuin timanttikruunun. Ehkä ne on niin tavallisia juttuja kuninkaallisille, että ei jaksa joka juhliin sellaisia?

Jatkan pohdintaani Kuninkaankadun osoitteessani, joka on ehkä lähinnä kuninkaallisuutta mitä ikinä pääsen. Onneksi saan kohta tuoreita munkkeja, varasin ne lähileipomosta pian haettavaksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minut kutsuttiin tänään katsomaan kuninkaallisia häitä "nauhalta". En tarttunut tarjoukseen. Kun en katso itsenäisyyspäivänä linnanjuhlia niin en kyllä katso mitään kuninkaallisia häitäkään, sehän on selvä. Tuttavapiiriin pakkautunut hirveesti rojalisteja jostain syystä.

Mutta onhan ne hatut kyllä kivoja! Kivempiä kuin kruunut. Ehkä prisessat haluu erottautua misseistä ja tangokuninkaallista.

Ps. Tangokuninkaalliset ei muuten ole oikeesti kuninkaallisia. Se on valetta se.

bara elina kirjoitti...

Itse ajattelin Victorian ja Danielin häiden aikaan, että paljon ei tommoset häät kiinnosta. Mutta sitten vilkasin vahingossa ja huomasin jo yksinäisen liikutuksen kyyneleen vierivän poskeani pitkin. Ne oli niin herkkiksii ja rakastuneita, vaalin iäti sydämessäni sitä hetkeä kun ne jännittyneenä piti toisiaan kädestä.

Tämän vuoksi ajattelin, että ehkäpä nämä brittien häät olisivat kanssa jotenkin mielenkiintoiset, mutta voi juma että oli tylsät häät! Kylmää oli kun avannossa, eikä edes kruunuja kuninkaallisilla. Jä'tin katsomisen aika pian kesken.

Enkä kyllä nauhalta jaksais tommosia katsoa.