perjantai 22. huhtikuuta 2011

lähes uroteko

Kävin eilen hammaslääkärissä, ja minulta korjattiin yksi reikä. Ajattelin jo etukäteen olla sankarillinen ja kieltäytyä puudutusaineesta, hammaslääkäri sanoi edellisellä kerralla, että reikä ei ole iso ja kyse on enemmänkin ennaltaehkäisevästä työstä.

Sitten minä menin ja esitin asiani. "Joo, aika vähän niitä puudutusaineita nykyään käytetäänkään!", sanoi hammaslääkäri, eikä ollenkaan ihaillut uhrautuvaisuuttani. Petyin vähän.

Reikä oli isompi kuin odotettiin, mutta selvisin silti porauksesta mestarillisesti ilman puudutetta. Enemmän kipua aiheuttaa ääni kun itse toiminta, päättelen jälkeenpäin, vaikka koin myös hikisiä hetkiä ihan kivunkin vuoksi.

Niin, ja vaikka hammaslääkäri kehuikin hampaitani, jäin kuitenkin jonkinlaisen epävarmuuden valtaan, sillä sellainen piilossa oleva reikä, joka minulla nytkin oli (ja jota siis en todellakaan ollut itse huomannut), on kuulemma "yleinen vaiva ikäsisilläni" ja sitä ei voi oikein estää millään. Pitää vain toivoa, että joku huomioi sen ajoissa, ennen kun koko hammas on sisältä mätä, vaikka ulkopuolelle esitteleekin vain parhaita puoliaan kuin olisi jostain maito- tai hammastahnamainoksesta!



PS. Näin unta, että kirjotin tänne blogiin jonkun viestin todella kiemuraisella kielellä. Siihen sain kommentin: "Kerrankin joku kirjoittaa minun kielelläni."
En usko, että uni merkitsi mitään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ja kukahan tänne yleensä kirjoittelee... THANKS VAAN kamu! En mä nyt niin kiemuraisella....