tiistai 1. toukokuuta 2012

kolme toisiinsa liittymätöntä asiaa

1. Heti kun aurinko paistaa ja näyttää lähes kesältä, ainakin reilusti keväältä, kaikki sisällä vietetty aika tuntuu haaskuulta. Vaikka olisi jo todennut, että tuuli tempaisisi hatun pois päästä, jos sellainen sattuisi olemaan, ja että oikeastaan on aika kylmä siellä tuiverruksessa. Vaikka olisi jo ollut ihan oikeasti siellä ulkona.

Sisällä olemisesta tulee jotenkin huono omatunto. Erityisen huono omatunto tuli jo valmiiksi siitä, että tämä oli vasta ensimmäinen tosi kaunis sää-päivä, jonka vietän suurimmalta osin kuitenkin sisällä.

2. Pitkästä aikaa tuli ompeluolo. Leikkelin palaset pientä takkia varten, kunnianhimoisesti palat leikkaantuivat myös vuorikankaasta. En tiedä saadaanko pesurättejä vai oikea kokonainen takki vauvalle (joka ei tunnu enää vauvalta), kaavoja ei näkynyt, vain suhikivat sakset ja hyvä fiilis!

3. Minun alkoi äsken tehdä mieli ihan oikeata kakkua. Maistoin ja tunsin oikein kielelläni miltä se kerman ja kakun muussautuminen tuntuu. En oikeasti edes juurikaan pidä kakusta, enkä muista, milloin olisin koskaan ennen erityisesti halunnut syödä kermakakkua. Muita kakkuja toisinaan kyllä, mutta nehän on sitten ihan erimääreisiä, kuten suklaakakku tai juustokakku, eli ihan eri asioita kuin Kakku - Kermakakku.

Ei kommentteja: