torstai 29. maaliskuuta 2012

vaatteista, näköjään toisen kerran

Uusia vaatteita on kyllä erityisen hankala löytää, kun niitä voisi ostaa ja on antanut oikein erikoisluvan itselleen kaikenlaista uutta ostaa. Sanonpahan vaan.

Listani on lyhyt, mutta kattava:
-housut
-paita (avattavalla nappilistalla)
(-ehkä tennaritossut)

Mikään ei näytä hyvältä tai sovi oikealla tavalla. Ja näemmä tänä keväänä suositaan erityisesti ihanan näköisiä paitoja, joissa imetys on mahdotonta. Kiitti vaan sitten.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai mitä paitoja? Eilen kiertelin turistina tampereen hämeenkatua (ei tietä?) ja ei kyllä sen kadun varrella ole ainakaan mitään kiinnostavia kauppoja. Ja taas sen sanon, kuten suunnilleen tasan vuosi sitten sanoin: tamperelaiset näyttää hirveiltä, kauheen arkisilta, salkkareiden stailistin stailaamilta, idolsin jonossa seisovilta henkkamaukoilta. Rumien farkkujen pääkaupunki! Siellä minä kiertelin kauppoja ja tuumasin sinun tapaasi, että hassua tämä kun ois rahaa ja halua shoppailla, mutta ei tämä tavara ole yhtään houkuttelevaa. Turhaa roinaa, valmista kirpparitavaraa. Espritiä en ole ikinä ymmärtänyt: kamalia tyyliltään valmiiksi vanhettuneitä epätyylivaatteita, jotka on vielä aika kalliita! Niitä voisi jakaa ilmaisella köyhille. Espiritiä on varmasti syyttäminen kansamme naisten ikävällä tavalla yliarkisesta tyylistä. Ja tietysti siitä, että minäkään en löydä kivoja vaatteita ilman, että erikseen joudun käyttämään aikaani kauppojen kartoitukseen ja tarjonnan tutkimiseen...

bara elina kirjoitti...

Niin siis semmosia pitsipaitoja, joista näkyy napa sitten kun ne on niin lyhyitä. Vaikka niitä voisikin nostaa imetystarkoituksissa, niin kyllä napa vilkkaa näissä nykymitotuspaidoissa aika paljon, enkä koe vielä, että napani olisi edustuskunnossa. Ehkä ensi viikolla jo koen niin, kun kyllästyn tyhmiin paitoihini.


Tykkäsin vaatetusanalyysistäsi.

Anonyymi kirjoitti...

Ahaa. En seuraa muotia, niin en tiedä. Mutta olen kyllä huomannut, että sellaisia valkeita, lyhyitä pitsimekkoja on liikenteessä.